Andetagen -  
                   för Din stund med "andra sidan"

 

 

 

 

Sittning

 Gästbok 

Tillbaka

 

Soffseans med andekontakt...

Soffseans, eller hemdemonstration/hemseans som det lite finare heter, är en seans i miniformat, något du håller i ditt eget hem tillsammans med dina egna vänner. Jag kommer hem till er och bjuder in era nära och kära från andra sidan medan ni tar en fika eller bara sitter och lyssnar. Det behöver inte ens vara mörkt med tända ljus utan går precis lika bra en solig sommardag. Jag vill att ni är minst 6 personer men helst inte mer än 10. Tiden en soffseans tar är lite beroende på hur många ni är men räkna med 2-3 timmar. För pris och kontakt se längre ner på sidan. Jag åker sällan mer än 6 mil enkel resa, bor du längre bort så dra dig inte för att kolla läget. Kanske jag har tid!

Seansen ska vara alkoholfri!!!

Hur går en soffseans till då? (för privatsittning, se egen sida)
När jag kommer hem till dig vill jag att ni sitter i en någorlunda samlad grupp så jag med lätthet ser och hör er alla. Jag berättar lite om mig själv, vad jag gör och hur jag kommer att arbeta under seansen osv. Därefter ber jag om en kontakt, en länk från andra sidan. Jag ber att det ska vara en person som någon av er i publiken kan känna igen. Tanken är också att anden ska visa mig vem det är han/hon vill prata med. Detta fungerar oftast riktigt bra, men ibland kan man förnimma fel så det är bra om ni som sitter intill personen jag pratar med också lyssnar lite extra.

Då jag upplever att någon är med oss gör jag en så bra beskrivning av andepersonen som det bara går. Du får veta saker som tex. utseende, personlighet, särdrag, sjukdomar/dödsorsak, relation till dig osv. Det kan variera lite från ande till ande vad de vill visa och tala om. En del är mer "pratsamma" andra mer "tystlåtna" precis som i verkliga livet. Det enda jag vill att du svara, då jag frågar om du kan känna igen beskrivningen av anden, är "Ja" - "Nej" - "Kanske". Allt för att inte vägleda mig. Givetvis får du, om du vill, berätta vem anden var senare.
Om du vet vem andepersonen är ber jag om ett personligt budskap till dig. En av sakerna som skiljer en hemdemonstration från en privatsittning är att man inte går lika djupt i budskapen (då jag inte vill riskera att lämna ut någon offentligt) samt att du inte erbjuds att fråga och samtala med andepersonen. Detta skulle ta allt för mycket tid. Likaså går jag inte lika djupt in på anden om den inte blir igenkänd genast, detta tar också allt för mycket tid och det är flera som vill ha chans att få en kontakt ju. När en andekontakt är avklarad ber jag om en ny kontakt och så fortsätter jag under 1-1,5 timme beroende på hur många ni är.
Jag kan aldrig utlova att alla ska få en personlig kontakt från en avliden släkting, då jag inte kan bestämma vem som väljer att komma. Däremot lovar jag att ni som inte fått en andekontakt, ska få en så kallad reading av tex er personlighet. Alla ska få ut något av seansen!

Efter själva seansen tar vi en kort paus för att sedan ha en kort frågestund då ni kan ställa frågor om sådant ni funderat på eller kanske berätta om någon egen erfarenhet. Vi tar det som det kommer.

Precis som under en privatsittning är det viktigt att du/ni har ett öppet och kärleksfullt sinne, det öppnar upp för våra vänner på andra sidan. Låt den ande komma som kommer, bestäm dig inte innan seansen att du bara vill ha kontakt med "den eller den", då kan det bli svårt att känna igen de som verkligen har ett budskap till dig för stunden.
Det är inte alltid det är de närmsta som visar sig utan det kan även vara lite längre ut i släkten/bekantskapen. Jobbar man i vården är det inte helt ovanligt att tacksamma patienter kommer igenom för att just tacka för hjälpen du gett dem en gång.

Jag har tystnadsplikt vilket innebär att det som kommer fram under seansen stannar mellan oss.


 

 

Pris (inkl. moms):

 

Soff-seans/Hemseans

150:-/pers. minst 6 pers.

Minideb. 6 pers. Körers. tillkommer med 20:-/mil. 


 

Jag önskar dig Välkommen att boka en tid för soffseans med andekontakt.
Ring mig på 0733-238879 eller skicka ett mail. 
OBS! Du når mig säkrast under kontorstid

 

 Lena Svensson - Photo: © Camilla Thieme - All rights reserved 2010-