Andetagen -  
                   för din stund med "andra sidan"

 

 

 

  Healing

  Mer om healing

  Chakrabalansering

 

  Kontakt

  Gästbok
 
 
Tillbaka

 

 

Mer om healing...

Många som hör ordet healing förknippar det med hokus-pokus, inbillning/placeboeffekt eller tror de att sådant här håller man bara på med inom frireligösa sekter. "Alla har ju sett hur predikanten dräper onda andar och gör att den sjuke blir frisk"... Riktigt så fungerar det inte, inte i min värld i alla fall. Jag tror till och med att du vid många tillfällen själv gett healing, helt utan att tänka på det. Som till exempel ett barn slår sig, eller du själv, du blåser och håller på det onda stället. Du önskar att det onda ska gå över. Det lindrar - du ger healing. Svårare och konstigare än så behöver det inte vara.
Vi har alla en egen healingguide med oss, antingen vi väljer att använda oss av denna medvetet eller ej. Han finns där och hjälper dig när det behövs.

Ordet healing kommer från engelskan och betyder helande/lindrande. Man förknippar ofta healingen med den österländska medicinen.

Då jag ska ge dig healing ber jag min healingguide och hans eventuella hjälpare om hjälp för just dig. Andevärlden vet precis vad du behöver för lindring för dagen. De behandlar dig, inte jag. Ja, det kan låta flummigt men det är så det fungerar. Jag är bara ett verktyg, en passage för de helande energierna. Du är mottagaren.
Det är hela tiden energi som andarna jobbar med i din kropp. Kraften kommer från dem på andra sidan.

Det finns flera olika sorters healing och alla healers jobbar på sitt sätt, på det sätt som känns rätt för dem. Du ska veta att, vilken sorts healing det än är så kommer kraften, den lindrande energin, från samma ställe och den gör nytta där den bäst behövs. Detta oavsett metod, oavsett om healern lägger sina händer just där du har ont eller ej. Våra vänner från andra sidan vet vart energin ska.
Även när healingstunden är över fortsätter energierna att arbeta med dig. Många upplever och känner att det händer något i flera timmar efteråt. Jag behövs bara för att starta processen så att säga.

Healingguiden som healern normalt använder sig av, har ofta sin egen specialité, min verkar ha varit kiropraktor då han levde, jag "ser" ofta hur han "behandlar" mina klienters ryggar med just sådant. Klienten känner inget speciellt men i ett fall fick jag bekräftat att det verkligen hänt något, då klienten kom på återbesök hos sin kiropraktor. Där fick hon svart på vitt att hennes långvariga låsning i ryggen helt plötsligt blivit betydligt bättre!
Andra har en healingguide som varit kirurg, medicinläkare, homeopat och så vidare. Sen tror jag att man hjälps åt på andra sidan, precis som vanliga läkare inom olika specialitéer gör. Kan man inte själv hämtar man hjälp, helt enkelt.
Skulle du inte uppleva någon förändring av dina problem efter 3-5 behandlingar och du vill fortsätta få healing, kanske du bör byta healer, till någon som har en annan sorts healingguide. Jag känner till flera healers och kan hjälpa dig vidare.

När du kommer till en healer ska du aldrig behöva ta av dig kläderna, det fungerar precis lika bra ändå. Hos mig får du ligga ner för att kunna slappna av ordentligt, då healingen verkar som bäst när klienten är avslappnad. Jag lägger sedan händerna på dina axlar, tycker du inte detta är ok så bara säg till. Det ska kännas bekvämt för dig! Därefter arbetar jag under tystnad. Efter behandlingen pratar vi om det som kommit till mig under healingen, till exempel olika ställen det finns problem. Jag vill inte på förhand veta var du har ont.


Några saker att tänka på vad healing gör för dig:

- Du känner dig piggare och vitalare

- Hjälper hela dig, både psykiskt och fysiskt

- Balanserar energin i kroppen

- Renar kroppen på gifter och slaggprodukter

- Hittar själv dit den ska i kroppen

- Hjälper kroppens egna förmåga att läka

- Ger en stunds avkoppling från vardagens stress

- Kan aldrig skada

 

    Pris:  
 Kontakthealing   300:-
 
 Distanshealing   150:- Vid distanshealing ska betalning vara tillhanda före behandling
 Chakra-balansering (enbart)   200:- Kan enbart göras vid personligt besök
 

Jag har beslutat att inte ta emot (telefon inkluderat) kunder fysiskt längre. Enbart några sporadiska när jag känner att kroppen vill o orkar. Jag TAR EMOT för att pendla droppar och fästing/myggdroppar samt distanshealing.  Jag kommer även att göra distansrådgivningar som tidigare (sk 150kr frågor). Även "Små Änglar" håller öppet. Jag har inte telefonen på så vill du nå mig finns jag alltid på mail - öppet eller ej! Jag KOMMER ATT fortsätta med min kursverksamhet för att utbilda medium som kan fortsätta i min anda. Så är du intresserad av att gå kurs hör av dig! Välkommen att maila oavsett ärende!

 

© Lena Svensson - Photo: Camilla Thieme - All rights reserved 2010-