Andetagen -  
                   för Din stund med "andra sidan"

 

 

 

Healing

Chakrabalansering

 

 Kontakt

Gästbok

Tillbaka

 

 

Mer om healing...

Många som hör ordet healing förknippar det med hokus-pokus, inbillning/placeboeffekt eller tror de att sådant här håller man bara på med inom frireligösa sekter. "Alla har ju sett hur predikanten dräper onda andar och gör att den sjuke blir frisk"... Riktigt så fungerar det inte, inte i min värld i alla fall. Jag tror till och med att du vid många tillfällen själv gett healing, helt utan att tänka på det. Som till exempel ett barn slår sig, eller du själv, du blåser och håller på det onda stället. Du önskar att det onda ska gå över. Det lindrar - du ger healing. Svårare och konstigare än så behöver det inte vara.
Vi har alla en egen healingguide med oss, antingen vi väljer att använda oss av denna medvetet eller ej. Han finns där och hjälper dig när det behövs.

Ordet healing kommer från engelskan och betyder helande/lindrande. Man förknippar ofta healingen med den österländska medicinen.

Då jag ska ge dig healing ber jag min healingguide om hjälp för just dig. Andevärlden vet precis vad du behöver för lindring för dagen. De behandlar dig, inte jag. Ja, det kan låta flummigt men det är så det fungerar. Jag är bara ett verktyg, en passage för de helande energierna. Du är mottagaren.
Det är hela tiden energi som andarna jobbar med i din kropp. Kraften kommer från dem på andra sidan.

Det finns flera olika sorters healing och alla healers jobbar på sitt sätt, på det sätt som känns rätt för dem. Du ska veta att, vilken sorts healing det än är så kommer kraften, den lindrande energin, från samma ställe och den gör nytta där den bäst behövs. Detta oavsett metod, oavsett om healern lägger sina händer just där du har ont eller ej. Våra vänner från andra sidan vet vart energin ska.
Även när healingstunden är över fortsätter energierna att arbeta med dig. Många upplever och känner att det händer något i flera timmar efteråt. Jag behövs bara för att starta processen så att säga.

Healingguiden som healern normalt använder sig av, har ofta sin egen specialité, min verkar ha varit kiropraktor då han levde, jag "ser" ofta hur han "behandlar" mina klienters ryggar med just kiropraktik. Klienten känner inget speciellt men i ett fall fick jag bekräftat att det verkligen hänt något, då klienten kom på återbesök hos sin kiropraktor. Där fick hon svart på vitt att hennes långvariga låsning i ryggen helt plötsligt blivit betydligt bättre!
Andra har en healingguide som varit kirurg, medicinläkare, homeopat och så vidare. Sen tror jag att man hjälps åt på andra sidan, precis som vanliga läkare inom olika specialitéer gör. Kan man inte själv hämtar man hjälp, helt enkelt.
 

När du kommer till en healer ska du aldrig behöva ta av dig kläderna, det fungerar precis lika bra ändå. Hos mig får du ligga ner för att kunna slappna av ordentligt, healingen verkar som bäst när klienten är avslappnad. Jag lägger sedan händerna på dina axlar, tycker du inte detta är ok så bara säg till. Det ska kännas bekvämt för dig! Därefter arbetar jag under tystnad. Efter behandlingen pratar vi om det som kommit till mig under healingen, till exempel olika ställen det finns problem. Jag vill inte på förhand veta var du har ont.

TÄNK PÅ att det kan ta några behandlingar innan du får den effekt du önskar, kanske upp till både fem o sex. Detta för att det är mycket som behöver behandlas o brytas ner (blockeringar tex) innan man kan nå in till kärnan = symtomen du har. Så ha inte för bråttom ur din behandling!


Några saker att tänka på vad healing gör för dig:

- Du känner dig piggare och vitalare

- Hjälper hela dig, både psykiskt och fysiskt

- Balanserar energin i kroppen

- Renar kroppen på gifter och slaggprodukter

- Hittar själv dit den ska i kroppen

- Hjälper kroppens egna förmåga att läka

- Ger en stunds avkoppling från vardagens stress

- Kan aldrig skada

 

    Pris:  Är du pensionär/långtidssjukskriven = halva priset
 Kontakthealing ink. chakrabalansering
 (ca 1 tim)
 500:- Kan enbart göras vid personligt besök.
Vid hembesök, utanför Örkelljunga, tillkommer 100:- extra samt körersättn.
 Kontakthealing (ca 30 min)  300:- Vid personligt besök
 Distanshealing (ca 20-30 min)  200:- Även till djur
 Chakra-balansering (ca 30 min)  300:- Kan enbart göras vid personligt besök
 

Vill du beställa tid kontakta mig via mail eller telefon 0733-238879

   

 

© Lena Svensson - Photo: © Camilla Thieme - All rights reserved 2010-