Andetagen -  
                   för Din stund med "andra sidan"

 

 

   
 

  Mer om healing

  Chakrabalansering

 

 Kontakt

 Gästbok

 Tillbaka

 

 

 

Healing...

Jag är certifierad spirituell (andlig) healer, via Lars Mattsson och Annica Ågren på Egna Steg i Helsingborg. Jag har även healing till djur, se längre ner på sidan.

Jag arbetar med dig till humana priser och är du pensionär, långtidssjukskriven eller uppbär sjukersättning får du halva priset, mot uppvisande av intyg.

Den form av healing jag ger är den spirituella, andliga healingen. I kort kan man säga att jag bara fungerar som ett verktyg, en mellanhand, för healingkraften som kommer från "andra sidan" eller universum och du hellre vill kalla det så.
När jag ger healing ber jag min guide om hjälp med dina eventuella problem. Ibland kanske det bara behövs lite energipåfyllning. Sen låter jag energin flöda.

Man kan aldrig utlova ett botande vid healing men i många fall upplever klienten ett lindrande. Allt annat får ses som bonus. Detta är viktigt att känna till. Healingbehandlingen upplevs oftast som en positiv och avkopplande stund. Healing kan aldrig göra någon form av skada!

Healing får aldrig ses som en ersättning för "traditionell" sjukvård, om behov av sådan finnes! Bäst resultat får man vid kombination av de bägge behandlingsformerna. Healingen skapar balans i kroppen, som på så sätt snabbare läker. Något healing brukar fungera bra på är olika smärttillstånd, trötthet, stress och liknande.

Jag kan förmedla healing vid de flesta sjukdomstillstånd men enligt "alternativvårdslagen" är det förbjudet att behandla bland annat cancersjuka, diabetessjuka och personer med anmälningspliktiga sjukdomar.

TÄNK PÅ att det kan ta några behandlingar innan du får den effekt du önskar, kanske upp till både fem o sex. Detta för att det är mycket som behöver behandlas o brytas ner (blockeringar tex) innan man kan nå in till kärnan = symtomen du har. Så ha inte för bråttom ur din behandling!
Vill du läsa mer om andlig healing klicka här.

Jag ger både kontakthealing och distanshealing. Vid kontakthealing kommer du till mig och vid distanshealing kan du befinna dig var i världen du vill. Båda fungerar lika bra. En behandling kan ta allt från 20 minuter (distans) till 1 timme (när vi träffas, inkl chakrabalansering).

Vid distanshealing tar jag kontakt via på telefon el sms före och efter behandlingen och sen skickar jag, med mail, information om det som kom upp. Är du här får du med dig infon hem. Jag behöver inte veta något om din problematik före behandlingen.

Oftast behövs en chakra-balansering. Vad det är kan du läsa här. Denna görs dock enbart vid besök.

Jag har tystnadsplikt vilket innebär att det som kommer fram under behandlingen, stannar mellan oss.

 

NYHET! Paketerbjudande! Om du köper ett healingpaket spar du pengar och vet med dig att du kommer att få dina fem gånger. Jag tycker att de flesta mår bäst av en full healingsession om fem tillfällen. Sen kan man behöva fler, men det är det jag funnit fungerar bäst med min healing. Dessa fem gånger ska helst ske inom 3 månader. Dock har du ett helt år på dig att utnyttja dina fem tillfällen. Missar du är pengarna inte återbetalningsbara.

PRIS Paketerbjudande:

1) Gång 1 och 5 kommer du hit och får chakrabalansering samt healing. Gång 2,3 o 4 får du distanshealing på hemmaplan.
1350:- (ord pris 1600:-)  Obs! Du betalar i förväg!

2) 5 distanshealingar, för dig som inte har möjlighet att komma hit.
900:- (ord pris 1000:-)  Obs! Du betalar i förväg!Djurhealing
Healing till djur fungerar på samma sätt och har oftast mycket god effekt. Jag tror det beror på att djur inte tänker efter, känner efter osv utan de låter saker ske helt enkelt och då tar healingen än bättre. Jag har sett flera mycket goda resultat med healing till djur. Det allra mest lyckade är när mitt healingteam på andra sidan räddade en hund från amputation av flera tår, en operation som redan var i stort sett schemalagd. Jag håller min egen hunds kroniska bronkit i schack med healing också, veterinären kan inte förstå hur han klarar sig på så liten dos kortison som han faktiskt får... Jag förstår!
Så har du en kär vän som är krasslig eller kanske bara gammal och trött så tveka inte att prova på att låta han eller hon få healing. Med djur arbetar jag enbart på distans då jag har allergi. Men det fungerar precis lika bra - jag lovar!
 

    Pris:  Är du pensionär/långttidssjukskriven = halva priset)
 Kontakthealing ink. chakrabalansering
 (ca 1 tim varav behandling 45-50min)
 500:- Kan enbart göras vid personligt besök.
Vid hembesök, utanför Örkelljunga, tillkommer 100:- extra samt körersättn.
 Kontakthealing (ca 30 min)  300:-  Personligt besök
 Distanshealing (ca 20-30 min)  200:- (Även djur)
 Chakra-balansering (ca 30 min)  300:- Kan enbart göras vid personligt besök
 Paketerbjudande 1350/900:-  Se högre upp!
 5e gången har du 25% rabatt   Gäller både distans och kontakthealing

Vill du beställa tid kontakta mig via mail eller telefon 0733-238879  OBS! Du når mig säkrast under kontorstid

  Djurhealing healing till djur healing  

 

© Lena Svensson - Photo: © Camilla Thieme - All rights reserved 2010-