Andetagen -  
                   för Din stund med "andra sidan"

 

 


 Om mig

 Sittning

  Soff-seans 

Medial rådgivning

 Healing

  Tarotkort

 Kursutbud

   Medial utveckling 

 Elever

 

Bach-droppar

MyggmedelPriser

 Kontakt

 Gästbok

 

 

Spritis Fästingmedel

För att framställa fästingdropparna används Bachs Blomsterdroppar som är energiavtryck av olika sorters växter. En kombination jag pendlat fram i samarbete med min healingguide.

Dropparna har använts under fyra säsonger o har visat på riktigt goda resultat. I stort sett alla djurägare har upplevt klar förbättring av antalet fästingar som bitit sig fast! En tredjedel har varit helt fria från fästingar redan från första dagarna av behandlingen. De flesta anser att effekten varit lika god som vid användning av tex ©Frontline. Även de människor som testat har visat på gott resultat. Vissa personer tycker även att dropparna hjälper mot mygg. Det finns dock även rena myggdroppar att tillgå.

Det är stört omöjligt att förklara hur detta kan fungera, men fungerar gör det - för de flesta! Det kan vara så att det är blommornas olika vibrationer som utsöndras från kroppen o som gör att fästningarna inte gillar att sätta sig. Eller är det någon doft som vi inte känner som djuret/människan utsöndrar. Det har också visat sig att i många fall när det ändå sätter sig en fästing så dör denna inom några timmar och därmed reduceras risken för smittöverföring, vilken sker efter ca 36 timmar.

Givetvis ska du titta över din hund eller dig själv, efter varje promenad för att leta efter krypande fästingar.

Dropparna går bra att använda av alla djur och människor, oavsett storlek. De går också utmärkt att använda tillsammans med andra mediciner och behandlingar. Inga kända biverkningar.

Innehåll:
25 ml vatten, 5 ml äppelcidervinäger samt energiavtryck av sju sorters växter.
(Det går bra att få utan äppelcidervinäger men då SKA flaskan förvaras i kyl då vinägern har en konserverande effekt)

Dosering:
Doseringen är väldigt individuell. Du får helt enkelt testa dig fram om det behövs 5 droppar eller 15 droppar om dagen. Det verkar dock som att väldigt många djur klarar sig med 5 droppar/dag, men det är inget jag kan utlova att just du eller ditt djur gör. Nedan följer de rekommendationer jag har, sen får du prova vad som passar ditt djur eller dig. Dropparna ges dagligen, hela säsongen.

Hund, Katt och Människor: 5 droppar 1 - 3 gånger om dagen. På maten, en bit godis eller direkt i munnen. Du kan också droppa fem av dropparna i vattenskålen om ditt djur dricker bra. Det gör inget om andra djur tar sig en slurk.

Häst: 10 droppar 1 - 3 gånger om dagen. På maten, godis eller direkt i munnen
 

Varaktighet: 5 – 15 veckor beroende på dosering 2,5 – 7,5 vecka hos häst beroende på dosering

Pris: 120:- första flaskan (plus ev frakt) 100:- refill (plus ev frakt)   Frakt = 25kr för en flaska

Hållbarhet: I rumstemperatur ca 30 dagar, i kylskåp längre. (Essenserna försvinner inte det är vattnet som kan bli skämt)

 

 

© Lena Svensson - Photo: © Camilla Thieme - All rights reserved 2010-