Andetagen -  
                   för Din stund med "andra sidan"

 

 


 Om mig

 Sittning

  Soff-seans 

 Medial rådgivning

 Healing

 Tarotkort

 Kursutbud

  Medial utveckling 

 

Priser

Kontakt

 Gästbok

 Tillbaka

 

Elever och färdigutbildade...

På denna sida kommer jag att presentera de elever som vill och önskar vara med. Här kan ni finna de som är träningsmedium hos mig, de som blivit diplomerade tarot- och mediala rådgivare,  samt av mig och Anna Grevåker, certifierade healers och de som är under träning. Mer info under varje kategori.
Så småningom hoppas jag kunna lägga ut certifierade medium också.

 

Träningsmedium

Att vara träningsmedium och ha så kallat träningskort innebär att jag går i god för att personen kommit så långt i sin mediala utveckling att han eller hon klarar av att arbetat utanför sin vänskapskrets och får börja ta betalt. För att få ett träningskort har eleverna gjort flera olika prov. Givetvis vägs även andra saker in i bedömningen, som tex om hur personen interagerar med sina kurskamrater och om jag anser personen lämplig för att möta människor i kris. Etiska o moraliska aspekter är tunga bitar i om personen får gå upp för ett träningskort eller ej.

De har tillåtelse att utföra privatsittningar, medial rådgivning, hemseanser och mindre storseanser/mediala demonstrationer.
Tänk på att de som är tränande är just tränande. De behöver dock "okända" människor att öva på så kontakta gärna de som uppgett sina kontaktuppgifter.

Ett träningskort är giltligt i fem år från utfärdandet, därefter får eleven göra om sina prov för att förnya sitt träningskort om de önskar stå kvar som träningsmedium hos mig.

Jag lägger ingen aspekt i vad mina elever tar i betalning eller om de väljer sitt eget sätt att arbeta på, så länge deras arbete är seriöst utfört och tillför klienten något. Tvekan inte att höra av dig till mig om du har ris eller ros - lena@andetagen.se

 

 

 

 

 • Emma Laurin - Helsingborg
  Träningskort - 140508

  0735-097953
   FB: Solliv

 

 • Marie Jönsson - Örkelljunga
  Träningskort - 150322
  0737-763824
  FB: Marie Jönsson

 

 

 

 • David Franzén - Örkelljunga
  Träningskort - 150531

 

Certifierade healers


Före eleverna blir certifierade krävs det minst 1,5 års träning med klienter samt minst tre kurser. De ska lämna in ett visst antal referenser från sina klienter och på certifieringsdagen genomgår de både skriftligt och praktiskt prov. De har lärt sig både viss anatomi,etik, moral och givetvis olika arbetsmetoder.

Den dagen de får sitt certifikat fortsätter de själva sin utbildning inom healingen. Vi är två healers som certifierar så det inte ska föreligga risk för jävighet. Förutom jag själv är det min kollega Anna Grevåker som certifierar. Eleven ska vara godkänd av oss bägge två.

Vi lägger inga aspekter i hur våra certifierade healers väljer att arbeta eller ta betalt, så länge de arbetar seriöst och har bra värdegrunder. Vi har gett dem verktygen att arbeta vidare och fortsätta utvecklas. Skulle du vara missnöjd och anse att healern är oseriös kan certifikatet återkallas. Vänligen sänd i sådana fall ett mail till mig -  lena@andetagen.se

 

 

 

 

Tränande healers

Det är bra även för de som tränar till sitt certifikat att få klienter att öva på och alla tränande medium, som jag vet är aktiva, är med i listan här under. De behöver ett visst antal referenser för att kunna gå upp för sitt certifikat. Övning ger färdighet. Vill du hjälpa dem så vänligen kontakta den som du önskar få träffa eller kanske för en distanshealing. Givetvis kan du få healing av dem även utan krav på att skriva en referens! Det är helt upp till den enskilda healern att bestämma.

Eleverna får utföra chakrabalansering, kontakthealing samt distanshealing och ha ett samtal om det som kommer upp i samband med konsultationen. Om du anser att eleven inte arbetar seriöst skicka mig vänligen ett mail. Givetvis tar jag gärna emot positiv feedback också om ni så önskar. lena@andetagen.se

 

 

 • Roger Nihlén - Örkelljunga
  Tränande healer sen våren -13
  0709 - 754657
  rnihlen@gmail.com

 

 • Sigrid Feustel Söderberg - Ängelholm
  Tränande healer sen våren -13

 

 

 • Madeleine Neuman - Fasalt (Örkelljunga)
  Tränande healer sen våren -14

 

 • Anita Klang - Eldsberga (Halmstad)
  Tränande healer sen våren -15

 

 

 • Camilla Haglund - Örkelljunga
  Tränande healer sen våren -15

 

 

Vi har gått tarotkurs för Lena

De som är nämnda här under är duktiga kvinnor som genomgått en helgkurs i att lära sig mer om tarot- och medial rådgivning. De har genomgått flera prov under helgen och även övat på, för dem, helt okända personer.

Jag lägger ingen aspekt i vad de tar betalt eller om de väljer sitt eget sätt att arbeta, så länge deras arbete är seriöst utfört och tillför klienten något. Tvekan inte att höra av dig till mig om du har ris eller ros - lena@andetagen.se  Diplomet kan återkallas om det missbrukas.

 

 • Carina Jensen - Vaggeryd
  Diplomerad - 140309

 

 • Gull-Britt Bergqvist - Vaggeryd
  Diplomerad - 140309

 

 

 • Lotta Johansson - Hässleholm
  Diplomerad - 140309

 

 


 

 

© Lena Svensson - Photo: © Camilla Thieme - All rights reserved 2010-