Andetagen -  
                   för Din stund med "andra sidan"
   

 

 

 

 Healing

 Mer om healing

 

  Kontakt

  Gästbok

  Tillbaka

 

 

Chakra-balansering...

Vi människor och allt annat levande omkring oss består av energi. Detta är ett känt och vetenskapligt bevisat fenomen. Ordet chakra kommer från Indiens sanskrit och betyder "hjul". Det är som olika energicentra i vår fysiska kropp. Våra kroppar består av många olika chakran men vi har sju huvudchakran som sitter längs med ryggraden och vidare upp på hjässan. Alla dessa hjul snurrar i olika takt och på olika håll, som kugghjul kan man säga. Det är viktigt att dessa hjul snurrar som de ska, i rätt takt och gnisselfritt. Då är kroppen i perfekt balans och man har full livskraft. Energin i kroppen kan flöda fritt. Tyvärr är det väldigt få personer det är så hos, de flesta av oss har obalans i ett eller flera av chakrana. När man får denna obalans påverkar det hur vi mår, både fysiskt och psykiskt. Man kan känna sig trött, bli sjuk och deprimerad. De olika chakrana representerar olika delar av kroppen.

En chakra-balansering ska leda till att harmonin o balansen i kroppen återställs och du kan lättare tillfriskna från eventuella sjukdomar. Det påskyndar läkningen. Ibland räcker det med en chakra-balansering för att man ska känna sig mycket piggare.
 

De sju chakrana är (nedifrån räknat):

- Rot/sakralchakrat (röd färg)

- Navel/mjältchakrat (orange färg)

- Solarplexuschakrat (gul färg)

- Hjärtchakrat (grön eller rosa färg)

- Halschakrat (ljusblå färg)

- Pannchakrat, även kallat tredje ögat  (indigoblå färg)

- Kron/hjässchakrat (lila färg)
 

 

Jag har beslutat att inte ta emot (telefon inkluderat) kunder fysiskt längre. Enbart några sporadiska när jag känner att kroppen vill o orkar. Jag TAR EMOT för att pendla droppar och fästing/myggdroppar samt distanshealing.  Jag kommer även att göra distansrådgivningar som tidigare (sk 150kr frågor). Även "Små Änglar" håller öppet. Jag har inte telefonen på så vill du nå mig finns jag alltid på mail - öppet eller ej! Jag KOMMER ATT fortsätta med min kursverksamhet för att utbilda medium som kan fortsätta i min anda. Så är du intresserad av att gå kurs hör av dig! Välkommen att maila oavsett ärende!

    Pris:  (om du är pensionär/långtidssjukskriven = halva priset)
 Kontakthealing ink. chakrabalansering
 (ca 1 tim)
 500:- Enbart vid personligt besök
Vid hembesök, utanför Örkelljunga, tillkommer 100:- extra samt körersättn.
 Kontakthealing (ca 30 min)  300:- Kan enbart göras vid personligt besök
 Distanshealing (ca 20-30 min)  200:- Även till djur
 Chakra-balansering (ca 30 min)  300:- Kan enbart göras vid personligt besök
 

Vill du kontakta mig, hör av dig via mail 

 

   

 

© Lena Svensson - Photo: © Camilla Thieme - All rights reserved 2010-