Andetagen -  
                   för Din stund med "andra sidan"

 

 


 Om mig

 Sittning

  Soff-seans 

Medial rådgivning

 Healing

 Tarotkort

 Kursutbud

  Medial utveckling 

 Elever

 

Fästingmedel

MyggmedelPriser

Kontakt

Gästbok

 

 

Bachs Blomsterdroppar

Här nedan följer lite information kring Bachs blomsterdroppar. Något jag tidigare tillhandahöll. Men om du googlar kan du säkert finna andra som pysslar med detta. Bland annat min elev, Ingela, som du hittar under elever/certifierad medial vägledare.

Mirakeldroppar kallar jag dessa, Bachs blomsteressenser, då det verkligen gjort mirakel för många av de kunder som köpt. Utbrändhet och depressioner har blivit bättre, stora sömnproblem har försvunnit, personer har fått mer energi osv. Givetvis svarar alla på olika sätt och även olika snabbt på dropparna. Många uppvisar resultat redan efter ett par dagar medan andra fått köpa flera flaskor innan förändringen börjat märkas.

Koncentraten jag använde innehåller energiavtryck av olika växter som fått ligga och dra i källvatten innan de förpackas tillsammans med en liten skvätt konjak som konserveringsmedel (mängden i en färdigblandad flaska på 30ml är 0,16%, en försumlig mängd, för de flesta, då det inte längre går att mäta alkoholhalten i de fyra droppar du tar varje gång).

För att få fram vad just du behöver för blomessenser använde jag en pendel som visar vilka essenser som ska finnas med i den färdigblandade flaskan till dig. Innehållet kan ändra sig om du väljer att köpa fler flaskor efterhand.
Dropparna fungerar inte ”rakt på” fysiska åkommor, alltså de har inte en direkt smärtstillande effekt t.ex, utan de verkar själsligen och indirekt mot fysiska symtom. De fungerar på ett helt annat plan än våra traditionella mediciner. Enligt Bach höjer växterna vibrationsnivån i våra celler och fyller oss med de egenskaper vi är i behov av. De ”spolar” oss rena från det som orsakat skadan. Essenserna behandlar negativa själstillstånd, bryter ner blockeringar mm och på så sätt kan det komma in positiva energier som återställer och stimulerar våra kroppar så våra fysiska symtom inte längre kan få fäste och gro. Du får de droppar din kropp behöver och därför får inte alla med samma fysiska symtom samma droppar. Allt är individuellt anpassat för dig och dina behov just för tillfället.

Tänk på en sak bara: HA INTE FÖR BRÅTTOM! Det kan krävas flera flaskor, kanske med olika essenser för att nå in till kärnan på det problem du söker för. Det tog tid att bygga upp blockeringar och rädslor då måste det få ta tid att bryta ner dem också. Rom byggdes inte på en dag! Så ju längre du dragits med ditt problem ju längre tid kan det ta innan du märker skillnad. Ibland måste dropparna öppna upp oss för att vi ska vara redo att sätta igång läkningsprocessen helt enkelt. Dropparna har inga kända biverkningar och fungerar tillsammans med alla andra mediciner och behandlingar. Initialt kan det dock förekomma reaktioner bl.a i form av utrensningar av olika slag t.ex urindrivande eller att en deppighet eller trötthet känns värre. Detta ska ses positivt och behandlingen ska givetvis inte avbrytas pga detta då det är ett led i processen.

 

Innehåll:
5ml äppelcidervinäger - 25ml vatten - Energiavtryck av olika individuellt anpassade blomsteressenser. (Det går bra att få utan äppelcidervinäger men då SKA flaskan förvaras i kyl då vinägern har en konserverande effekt)

Dosering: 4 droppar 4 gånger dagligen. Gärna direkt i munnen annars i lite vätska.

Hållbarhet: Ca 4-5v i rumstemperatur, troligen längre i kylskåp (på eget ansvar). (Essenserna försvinner inte det är vattnet som kan bli skämt.) 

 

© Lena Svensson - Photo: © Camilla Thieme - All rights reserved 2010-